Vernissage 12 augusti på två olika galleri!

En samlingsvisning tillsammans med KRA kollegor på Tofta Galleri med vernissage kl11 till 15 där jag ställa ut några verk och konsthantverk i porslin. Om du befinner dig nära till Göteborg, kom gärna till min annan solo uställning och vernissage senare på samma dag på Göteborg med mina tavlor i –morsord-min hyllning till min favorit poet Nancy Wood.

Jag väljer ut tavlorna efter min -roadtrip- med Anders i Norge och norra Sverige men -morsord- ska vara en samling av mina nordiska akvarell som jag tycker tilltala visdomsord jag har hört under åren som uppmuntra oss att våga släppa datorn, jobb, och alla tvång och måste och ta tid att titta omkring sig.

Idag gick Anders och jag från campingplatsen upp till Preikestolen i Norge. Så många sprang upp, tog selfies och sedan gick ner. Såg dem fåglarna som svävde förbi? Tog de gräs i handet för att känna av vattnet samlad i pärlör? Kände de lukten av moss och björk längst stigen upp och ner? I tre veckor ska vi försöker ta den tid som krävs att se sig om oss i det vackra nordisklandskap.